Tematrio: Nobelpristagare 2009

Tematrio - NobelprisetVeckans Tematrio går lite på samma tema som förra veckan, d.v.s. Nobelpristagare.

Vems namn kommer Peter Englund att presentera på torsdag? Du får basera dina förslag på såväl sannolikhet, som önskemål. Pristagaren skall dock vara i livet.

Svårt för mig! Jag kollade upp en lista över tänkbara pristagare på Wikipedia och från den har jag endast läst Joyce Carol Oates, Eeva Kilpi, Paul Auster, Bob Dylan, Paulo Coelho och P.O. Enquist. Bara faktumet att jag känner till dessa författare gör att jag inte tror att de kommer att komma på fråga, men ändå. Jag säger nog: Joyce Carol Oates, Eeva Kilpi och Paul Auster i alla fall. Paulo Coelho tror jag inte ett ögonblick på; är inte han alldeles för ”folklig”?

Oates är den jag  hoppas på i alla fall!


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.