Allt slutar här

Nu blir det mer filmatiseringar än faktiska böcker i min blogg… Men jag läser faktiskt ganska mycket just nu! Det är bara det att jag har så många böcker på gång att det tar tid att läsa ut något. Hehe.

Igår var det i alla fall dags för att gå på premiärvisningen av den sista delen av Harry Potter och dödsrelikerna. Jag älskade del 1 och blev inte besviken på del 2 heller! Egentligen tycker jag bättre om del 1 som film, men det beror på att Harry Potter och dödsrelikerna lider lite av att det är den bok där allt ska knytas ihop. Det blir helt enkelt lite väl många strider som ska utkämpas, problem som ska lösas och relationer som ska ordnas till. Detta blir särskilt tydligt i del 2 av filmatiseringen. Jag tycker ändå att filmen var kanon och jag kan verkligen rekommendera den! Jag kan även rekommendera boken, såklart! Men den har du säkert redan läst…


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.