En utmärkelse

Jag fick en fin bloggutmärkelse av Om böcker som jag hunnit läsa i veckan som gick! Väldigt kul att få min blogg uppmärksammad och att få höra fina ord om den. 🙂 Om böcker som jag hunnit läsa, som skrivs av Vixxtoria, är en av de bokbloggar jag läser mest. Den uppdateras ofta och jag delar oftast Vixxtorias åsikt om olika böcker. 🙂

I att få en sådan här utmärkelse ingår att skriva sju fakta om sig själv och att ge utmärkelsen vidare till sju andra bloggar. Jag kommer inte att göra det sistnämnda, för det flesta bloggar jag läser har redan blivit uppmärksammade och de vill förmodligen inte länka vidare till ytterligare sju bokbloggar, även om det i och för sig finns väldigt många bra bokbloggar där ute. 🙂

Sju fakta om mig själv:
1. Om allt går som det ska kommer jag att kunna ansöka om examen i juni och efter det kan jag kalla mig teknisk kemist på riktigt!
2. När jag var liten sa jag dock alltid att jag ville bli författare när folk frågade vad jag skulle bli när jag ”blev stor”. Än är det kanske inte för sent att slå in på den banan. 😉
3. Jag jobbar regelbundet på nattklubb på min fritid. Förvånande nog kan jag knappt blanda mer spännande drinkar än Screwdriver eller Cuba Libre. 😉 Men då står jag sällan i baren också, utan jobbar med andra saker.
4. Jag älskar dans och har dansat jazzdans, modern dans, street funk, bollywooddans… De senaste åren har jag ägnat mig åt dancehall, en jamaicansk streetdans, och så dansar jag folkdans med utbytesstudenter en gång i veckan.
5. Jag är så bra på Alfapet att jag inte längre har några kompisar som vill spela med mig!
6. Mitt favoritdjur är katt, men jag tycks ha utvecklat en kattallergi, så jag kommer nog aldrig att kunna ha en egen. 🙁
7. Jag har två 12 cm långa och typ 0,5 cm breda ärr på den högra underarmen. De kommer från en olycka då jag bröt armen och var tvungen att opereras. För många av mina kompisar har det tagit flera år innan de har sett att de finns. Haha.

Det var det! Om jag ändå ska räkna upp några av de bloggar jag tittar in till oftast så kommer det en liten länklista här! Om böcker som jag hunnit läsa har jag redan räknat upp, så det blir sju andra favoriter:

Bokbloggar.nu
Bokomaten
En annan sida
Ett hem utan böcker
Lilla O
Lyrans noblesser
Snowflakes in rain


Kommentarer

2 svar till ”En utmärkelse”

  1. Haha. Lustigt att du tyckte att det var oväntat. 🙂 Men när du säger det är det väldigt få av mina nattklubbskompisar som jag diskuterar litteratur med. 😉

    Jag tyckte det var svårt att hitta på 7 intressanta grejer om sig själv. Man ligger ju lite lä när man läser att somliga bloggare har skrivit musiken till hundratals sånger och talar tre språk dagligen. 😉 Sådant är coolt!

  2. Du, det var väldigt spännande fakta, tycker jag. Lustigt hur lite man vet om folk, trots att man liksom “tittar in” till dem några gånger i veckan i alla fall. Nattklubbsjobbet tyckte jag var mest oväntat; jag har aldrig ens funderat över att folk som blandar drinkar kan läsa på sin fritid. (Jag lovar – jag kommer ligga vaken i natt och förundras över hur spännande och oväntat livet kan vara !)

    Håller också tummarna för att studierna går bra under våren (och tackar dessutom för de fina orden du skriver om min blogg!!).

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.