Bara det bästa är gott nog

Mitt senaste recensionsexemplar kan inte vara annat än bra. Den heter just ”Världens bästa bok” och för att verkligen passa alla har den både en självhjälpsboksframsida och en trendig deckarframsida. Bara att välja!

Förlaget skriver:

Den gamle romanförfattaren är ärrad av krogliv och utanförskap. Men kan han bara hålla sig nykter är hans tangentbord gudabenådat. Hans kollega, den unge och snygge poeten, kan väcka liv i en gråsten med sin värme. Han älskar hela världen och kärleken är besvarad.

De bägge författarna kommer på en mästerlig idé samtidigt. Man borde skriva en bok som har allt! Som hamnar på topplistorna i en massa olika kategorier: thriller, kokbok, bantning, populärpsykologi, självhjälp och så
vidare. Allt på en gång! Om man lyckas kommer den att sälja som smör och toppa bestsellerlistorna över hela världen. En sådan bok kommer att ge pengar, ära och odödlighet. Men bara till en av dem. Den som är först.

Den ska bli kul att läsa! 🙂


Kommentarer

2 svar till ”Bara det bästa är gott nog”

  1. Haha, vilken underbar titel! 🙂
    Man far val hoppas pa att den haller vad den lovar!

    1. Ja! Den är för övrigt relativt tjock och titeln är tryckt med stora, feta bokstäver på ryggen. Den står verkligen i bokhyllan och skriker ut sitt budskap. 😉

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.