E-böcker i jul

För några veckor sedan fick jag e-boken Pistolen mot tinningen av Andreas Ericsson. Jag har lagt in den i min läsplatta, men nu får den nog vara ouppdaterad ett tag…Jag skulle vilja stoppa in bokcirkelboken Radhusdisco, men jag har förbrukat månadens nedladdningar på biblioteket och kan inte ladda ned den förrän om flera veckor och då kan jag inte synka läsplattan med datorn för då försvinner mina tidigare lån, som jag alltså inte har läst ännu. Hm. Jag längtar tills den höga kostnaden för e-böcker (20 spänn per lån!) försvinner för biblioteken, så att de har råd att låta låntagare låna hur mycket de vill. Som jag förstått det är det väl på gång en ändring.

För den köper sina e-böcker har förresten Pupill förlag en del julnyheter, bland annat Man kan inget veta om sedan; en bok som beskrivs som prosapoetisk. Det vore nog något för mig!