En filmatisering som jag inte kan se, men som du borde se

Jag är sällan särskilt intresserad av att se filmatiseringar när jag har läst en bok (fast jag gör det nu och då i alla fall!), men en film som jag har längtat efter är Norwegian wood. Dessvärre bor jag i Umeå och här får man hålla till godo med typ Åsa-Nisse. Så: härmed tipsar jag alla som har lyxen att bo i storstäderna att se denna film, som säkert är näsan lika fantastisk som boken. 🙂 Premiären var igår. Själv får jag börja längta efter… DVDn!


Kommentarer

5 svar till ”En filmatisering som jag inte kan se, men som du borde se”

 1. Det är av den anledningen som jag brukar undvika filmatiseringar. :/ Men ja.. ibland är filmatiseringar verkligen bra och adderar något nytt. Jag tror faktiskt att Norwegian wood kan göra boken liiite rättvisa i alla fall. Men man ska nog se den med utgångspunkten att det kanske är en “bra film”, inte att det faktiskt är en berättelse som utgår från en bok som man har läst. En del filmer är ju väldigt fria tolkningar..

 2. Vågar inte se den. Älskade boken så mycket och är rädd att bli besviken.

 3. Ruta ett: Nej, jag sysslar inte med (illegal) nedladdning. Jag väntar tills den går att köpa. 🙂

  Felicia: Kul att du också gillade den! 🙂 Du får berätta vad du tyckte om filmen sedan! 🙂

 4. Profilbild för Felicia
  Felicia

  Jag har också läst den, fantastisk bokupplevelse! Jag som har turen att bo strax utanför Göteborg ska såklart pallra mig till biosalongen. Hoppas filmen är bra!

 5. Ladda ner den!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.