Ingen Cirkelfilm just nu

De som väntat på filmatiseringen av Cirkeln har anledning att vara lite besvikna just nu, eftersom författarna och regissören har valt att dra sig ur. Det har informerats om händelsen i Sara Bergmark Elfgrens blogg och efter vad man kan läsa där så handlar det om att författarna känner ett stort ansvar inför sina läsare och tydligen inte tror att filmatiseringen blir bra. Några detaljer går de inte in på. Jag hoppas att de kan lösa konflikten med filmbolaget och att det så småningom blir en Cirkelfilm! Den kan nog bli något stort i så fall.


Kommentarer

4 svar till ”Ingen Cirkelfilm just nu”

  1. […] år sedan drogs planeringen igång för att filmatisera Engelsforstrilogin, men bara ett år senare drog sig författarna ur. Rättigheter för att filmatisera hela trilogin hade sålts till Filmlance och läser man mellan […]

  2. Det är lite trist att samarbetet inte funkat, hade hoppats på en riktigt bra film men nu kanske det blir stora skillnader från boken eller kanske inget alls?

    1. Det blir nog inget alls skulle jag tro. Regissören vill inte fortsätta att arbeta med filmen när nu inte författarna är med på upplägget. Det är nog klokt.. Får se hur det utvecklar sig.

      1. Det verkar som ett bra beslut av regissören dock, även om det är trist att det inte blir något såklart.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.