Mer sallad till folket

Jag hör till de som äter mycket grönsaker. När man till största delen äter vegetariskt får man det gratis. Nu för tiden är det ju dock kött och LCHF-dieter som är trendigt och då blir det snålt med grönsaker. Särskilt män är en grupp som får i sig för lite grönsaker och som därför riskerar hälsoproblem. I ett försök att inspirera män till att äta mer grönsaker har Mai-Lis Hellénius, professor i kardiovaskulär prevention, tillsammans med KC Wallberg och Mia Gahne skrivit boken Riktiga män äter sallad, med recept, intervjuer och fakta. Jag tycker den ser himla snygg ut och är faktiskt lite sugen på att läsa den, trots att den varken riktar sig till min målgrupp eller är en bok jag ”behöver”… 🙂


Kommentarer

2 svar till ”Mer sallad till folket”

  1. Det där kan säkert vara en bok för mig, som är lite dålig på grönsaksfronten periodvis!

    1. Den kan säkert vara inspirerande för många.. 🙂 Jag gillar verkligen kokböcker, även om jag inte lagar mat ur dem så ofta.. Ibland räcker det med de inspirerande bilderna.. 😉

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.