Vår tids Skogsmulle

Jag har sett att det har kommit ut en småkrypsapp, Min första småkrypsapp:

Den hade jag nog varit ett stort fan av om jag var liten. När jag var liten så älskade jag nämligen alla den tidens ”Min första…”, särskilt Första djurboken. Jag älskade att gå på Skogsmulleträffar och var faktiskt ofta i skogen. Nu för tiden är jag där för sällan och när jag är ute i naturen så är jag mest rädd för ormar…

Nåja. Det är kul att utvecklingen går framåt och att en ny generation lockas till ett naturintresse. Fast inget går ju upp mot Första djurboken, såklart. 😉 Jag hade även en liknande bok, i större format och illustrerad med foton. Minns inte vad den hette?


Publicerat

i

av

Kommentarer

4 svar till ”Vår tids Skogsmulle”

 1. Profilbild för Bokparadiset

  Sv: Vi får väl se vem som hinner först då, har så himla många olästa böcker i hyllan just nu, så vi får väl se när den prioriteras..

  1. Profilbild för Linnea

   Det har jag med.. Gissar att du är snabbast! 🙂

 2. Profilbild för Nilmas Bokhylla

  Kul grej! Tänker bara på Mulle, jag 🙂

  1. Profilbild för Linnea

   Gick du också på Skogsmulleträffar? Eller syftar du kanske på Mulle i Min häst? (jag var hästtjej också; inte bara naturnörd ;).

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: