Vår tids Skogsmulle

Jag har sett att det har kommit ut en småkrypsapp, Min första småkrypsapp:

Den hade jag nog varit ett stort fan av om jag var liten. När jag var liten så älskade jag nämligen alla den tidens ”Min första…”, särskilt Första djurboken. Jag älskade att gå på Skogsmulleträffar och var faktiskt ofta i skogen. Nu för tiden är jag där för sällan och när jag är ute i naturen så är jag mest rädd för ormar…

Nåja. Det är kul att utvecklingen går framåt och att en ny generation lockas till ett naturintresse. Fast inget går ju upp mot Första djurboken, såklart. 😉 Jag hade även en liknande bok, i större format och illustrerad med foton. Minns inte vad den hette?


Kommentarer

4 svar till ”Vår tids Skogsmulle”

  1. Kul grej! Tänker bara på Mulle, jag 🙂

    1. Gick du också på Skogsmulleträffar? Eller syftar du kanske på Mulle i Min häst? (jag var hästtjej också; inte bara naturnörd ;).

  2. Sv: Vi får väl se vem som hinner först då, har så himla många olästa böcker i hyllan just nu, så vi får väl se när den prioriteras..

    1. Det har jag med.. Gissar att du är snabbast! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.