Nu läser jag Himmelsdalen

Jag missade den senaste träffen med bokcirkeln Picket & pocket, men nu är jag på banan igen och har redan börjat läsa den bok vi ska diskutera nästa gång: Himmelsdalen. Jag har låga förväntningar faktiskt. Jag lånade boken av min mamma, som tidigare har påbörjat boken men inte tyckt att den var värd att läsa ut. Inte så bra betyg, med andra ord! Förhoppningsvis tycker jag att den är bättre.


Publicerat

i

av

Kommentarer

5 svar till ”Nu läser jag Himmelsdalen”

 1. Profilbild för bloggbohemen

  Jag har läst Himmelsdalen och tyckte mycket om den. Hermanson är något av en favoritförfattare.

  1. Profilbild för Linnea

   Jag har bara läst Musselstranden tidigare, men det var länge sedan..

 2. Profilbild för Carro

  Jag tyckte att den var okej! Påminner hiskeligt mycket om Patient 67 dock, men ändå bra 🙂

  1. Profilbild för Linnea

   Jaha! Det är en sån bok! 😉

 3. […] den här boken svängde jag lite fram och tillbaka i min åsikt om den. Först och främst var jag inte så peppad på att läsa den eftersom min mamma redan hade påbörjat den och inte ens tyckt att den var värd att avsluta. När […]

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: