Missa inte podcast med Jonas Hassen Khemiri

Jag lyssnar inte så himla ofta på podcasts, men ibland händer det. Min kille lyssnar mycket på Värvet och plötsligt insåg jag att min favvo, Jonas Hassen Khemiri har varit gäst. Missa alltså inte Värvet #37, där Jonas Hassen Khemiri berättar om sitt skrivande. Jag är för mycket podcastnybörjare för att förstå hur man lyssnar på podcasts utan någon Appleprodukt. (det kanske inte ens går?). Men här är i alla fall Värvets blogg. Har man t.ex. en iPhone hittar man intervjun genom att söka efter den i Podcast-appen.

Foto: Leif Hansen

av Bokblomma

Läser och bloggar om böcker!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.