Här lyssnas det inte på särskilt många ljudböcker

Det var länge sedan jag lyssnade så lite på ljudböcker som jag gör just nu… Jag har ett par titlar påbörjade, men när det går veckor mellan varje lyssning så blir det onekligen svårt att ta upp lyssningen när man väl gör det. Förr sprang jag mycket och regelbundet och då var ljudboken en trevlig kamrat att ha med sig på turen. I våras hade jag dock löparknä (asdryg och smärtsam inflammation på utsidan av knät) hela säsongen och sedan har jag aldrig plockat upp löpningen igen… Jag vet inte hur mycket löpning mitt knä håller för nu för tiden och det känns ledsamt att börja springa långsamt och korta distanser när man egentligen vill tro att man är i vanlig form och kan springa långt och fort…

Nåväl. Det finns andra som lyssnar på ljudböcker, inte minst unga personer. Telia har beställt en undersökning, som visar att var femte person mellan 18 och 25 år läser mer tack vare ljudboken. Nu har Telia också inlett ett samarbete med Storytel, som gör att det ingår ett års fritt användande av Storytels ljudbokstjänst till vissa abbonemang. Ungefär som Spotify, alltså. Jag håller mig till Spotify, men ändå. Schyst att möjligheten finns att enkelt välja till ljudböcker.

En av mina påbörjade ljuböcker:


Kommentarer

2 svar till ”Här lyssnas det inte på särskilt många ljudböcker”

  1. Jag köpte precis en vattentät mp3-spelare. Förutspår att både mitt simmande och mitt ljudbokslyssnande kommer att öka markant 2013.

    1. Coolt. Jag visste inte att sådana fanns! 🙂 Hur gör man med hörlurarna då?

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.