Framsidor som posters

Jag såg på Facebook att Telegram förlag har börjat sälja posters av framsidorna från deras klassikerutgivning. Jag känner inte till förlaget, egentligen, men nu när jag läser om dem så gillar jag deras idé om att slänga med e-boken när man köper deras böcker (det går att köpa e-boken utan pappersbok också, såklart). Älska e-böcker!

Motiven på postrarna är inte riktigt min stil, så de hamnar inte på mina väggar, men visst är det kul med tanken på att låta rama in snygga framsidor. Om man vill kan man ju faktiskt trycka vilken framsida som helst, så länge man bara tänker ha den hemma. Högupplösta bilder på framsidorna brukar finnas på förlagens hemsidor. Då får man i och för sig med texten på framsidan också, men beroende på motiv så kanske det inte spelar någon roll.

Några framsidor jag gillar:

Se fåglar - Ulf Nilsson, Oskar JonssonAlice's Adventures in Wonderland and Through the Looking-Glass - Lewis CarrollDe blå skorna - Linda Olsson Den franske löjtnantens kvinna - John FowlesInte flera mord! - Maria LangRecipes from the White Hart Inn - William Verrall


Kommentarer

5 svar till ”Framsidor som posters”

  1. […] det faktiskt finns bokomslag att köpa som posters, vilket jag upptäckte efter att ha kikat in hos Bokblomma. Det är ju hur härligt som helst! Så jag började googla runt, och så hittade jag en […]

  2. Men gud vad roligt! Vilken fin idé. Jag skulle kunna go bananas inne på en sån där sida.

    1. Ja, visst kan man bli sugen när man springer på snygga bokprylar!

  3. Det skulle vara jätte snyggt att rama in bokomslag men det blir nog lite svårt att övertala min sambo;). Jag vill ha så knasiga och färgglada bilder som möjligt;).

    1. Haha. Du får inreda ett eget bibliotek någonstans i hemmet och hänga vad du vill på väggarna. 😉

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.