Ny webbutik för e-böcker

Bokus har ju haft sin e-bokssida, Dito, ett tag och nu är det Adlibris tur att lansera något liknande. Från Mondo kan man nu köpa e-böcker. De verkar inte sälja läsplattor, men det finns ljudböcker och e-böcker och något som heter e-singlar och som jag inte förstår vad det är för något. Hoppas appen är bra, för Dito-appen blev jag inte så imponerad av när jag testade.

Som vanligt föredrar jag för övrigt att låna på bibblan, så länge det nu kan vara gratis…

Fungerande Cybook Opus!

4 svar på “Ny webbutik för e-böcker”

    1. Jag gör detsamma. Äldre titlar kan vara riktigt prisvärda, även som e-böcker, har jag märkt. Men låna är såklart billigast. 😉

    1. Jag har kommit att föredra e-böcker, faktiskt, men det är ju inte alltid böckerna finns tillgängliga elektroniskt..

      Kul att du taggat mig! Ska kolla upp. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.