En bok att sjunga med i

Jag skrev för någon vecka sedan om Evert Taube-boken med inspelade låtar. Fick då tips i kommentarsfältet om att det också finns böcker med barnsånger. Jag vet inte om det var den här boken det tipsades om, men nu finns det i alla fall en hyfsat ny bok med Lennart Hellsing-visor som Herr Gurka och Krakel Spektakel. Jag hade garanterat älskat den om jag fått den när jag var liten, för jag hade massor av sång- och sagoband och sjöng mer än gärna när jag var barn.

Herr Gurka, Krakel Spektakel och alla de andra - Lennart Hellsing


Kommentarer

4 svar till ”En bok att sjunga med i”

  1. Tack för tipset. Denna skall jag köpa till dottern som efter 11 år börjat om med ytterligare ett barn. Dom gillar att sjunga så denna passar utmärkt!

    1. Kul! Både med barnbarn och att ge bort böcker i present! ;D

    1. Åh, kul att det finns många! Det var nog den som jag blev tipsat om förut, förresten. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.