Fler bloggare med böcker

För ett tag sedan skrev jag om ”storbloggare” som också skriver böcker. Glömde att nämna att en annan av mina favoritbloggare, Emmas vintage också har skrivit/fotat en bok (tillsammans med några andra vintagefantaster): Vintageparty. Jag har dock inte bläddrat i denna själv, men visst ser den fin ut!

Vintageparty - Linda Hansson, Louise Lemming, Emma Sundh

Kanske nyast som författare är annars Äntligen hemma-fixaren, bröllopsklänninguthyraren och favvo-bloggaren Elsa Billgren. Hon har skrivit en novell som kommer ut nu i slutet av november. Stort fokus på författarnamnet på framsidan… 😉

Man kan vinka till varandra från balkongerna - Elsa Billgren


Kommentarer

3 svar till ”Fler bloggare med böcker”

  1. […] där, Emmas vintage, vars bok Vintageparty jag har tipsat om nyligt, och några andra vintageälskare har skrivit och fotat en bok om ”vintagefrisyrer”. […]

  2. Den ser jätte fint ut:). Vintage tycker både jag och min fru om men det är så mycket annat vi också tycker om så det finns en stor risk att hemmet och garderoben exploderar. Så vi tittar mest och drömmer oss bort;).

    1. Jag är också en sån som mest tittar och inspireras.. Jag bor så litet så det är svårt att göra om här hemma över huvud taget.. Och i garderoben gäller närmast en in – en ut.. 😮

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.