Trilogin får ett avslut

Idag är det inte vilken dag som helst, utan dagen då Nyckeln har kommit ut! Jag har inte beställt någon bok, men liiite hoppas jag på att det ligger en på postutlämningen och väntar… 😮 Eller har jag storhetsvansinne? Jag läste Cirkeln redan innan den gick till tryck och Eld fick jag som obeställt rec ex. Så kanske, kanske har någon skickat Nyckeln till mig? Kanske?

Men vad som än ligger på postutlämningen, eller inte gör det, så kan jag inte göra så mycket annat än vänta eftersom jag precis anlänt till Uppsala för att greja lite med kursrelaterade saker.

Längtar hem. Redan. 🙂
Det första jag ska göra när jag kommer hem om någon vecka är att pussa på min pojkvän, vattna min apelsinplanta som just nu bär frukt(!) och sedan tokcykla till postutlämningen och hämta upp post. I den ordningen, tror jag. Oavsett om jag har fått Nyckeln eller inte så kommer jag alltså att behöva hämta upp post, ty jag har shoppat en del grejer på nätet som lär komma i veckan.

20131115-094813.jpg

Det om det. Jag har med mig bokcirkelboken Tony och Susan på denna resa. Fy för att resa med inbundna böcker, men nu behöver den bli utläst! Senast jag tog den med på en resa så pajade jag omslagspappret… Suck. Nu får jag skämmas på bibblan.


Kommentarer

7 svar till ”Trilogin får ett avslut”

 1. […] Den låg på postulämningen och väntade. Spontant ville jag kasta mig över den och läsa den från pärm till pärm. Men för det första […]

 2. Profilbild för Lisa jansson
  Lisa jansson

  Fina apelsiner blir det. Undrar när min ska blomma….

  1. Det dröjer nog! 😉

 3. Och min bok kommer tidigast måndag har jag väl räknat ut. Det kommer bli spännande dock! 😀 Detta är för övrigt den enda boken jag förhandsbeställt på kanske fem år… ;P (;

  1. Skönt att höra att det är fler som är ivriga. 🙂 Har jag inte fått ngn kommer jag köpa ett ex så fort jag kommer hem. Brukar inte köpa böcker annars, men den här trilogin vill jag ha. 🙂

 4. Jag har ställt mig på reservationskö på biblioteket, sååå exalterad är jag inte som så många andra verkar vara. Jag kan vänta lite 🙂

  1. Jag är exalterad. 😉 Brukar aldrig vara först på bollen (jag läser liksom Da Vinci-koden nu, typ 10 år efter alla andra..), men Engelsforstrilogin alltså! Jag är peppad!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.