En grön variant av klassikern Vår kokbok

Jag har, liksom ungefär alla andra, kokboksklassikern Vår kokbok i min hylla. Den har ju getts ut i massor av upplagor. Men visst är det först nu den har kommit i en grön utgåva? Jag är superpeppad på att skaffa mig den och laga rätter ur den. Jag lagar bara vegetarisk mat hemma och tycker verkligen att alla som inte redan äter vegetarisk mat regelbundet borde överväga att testa att äta mer grönt – för hälsans och miljöns skull. Vegetarisk mat är verkligen gott och fräscht.

Nu har jag ju inte tittat i Vår gröna kokbok ännu, men framsidan ser åtminstone tjusig ut. Hoppas att den är inspirerande och har mycket foto.

Vår gröna kokbok


Kommentarer

5 svar till ”En grön variant av klassikern Vår kokbok”

  1. […] skrev ju här om veckan att Vår kokbok har kommit ut i en version med enbart vegetariska recept. Jag är ingen stor bokköpare, trots allt, men just kokböcker tycker jag om att ha hemma. Jag […]

  2. Måste också köpa den här 🙂

    1. Själv har jag redan slagit till.. 🙂 Ska hämta den på postutlämningen imorgon. 🙂

  3. Bra tips! Både sonen och svärdottern skulle gilla det!

    1. Härligt. Jag har precis köpt boken. Hoppas den är bra!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.