En grön variant av klassikern Vår kokbok


Jag har, liksom ungefär alla andra, kokboksklassikern Vår kokbok i min hylla. Den har ju getts ut i massor av upplagor. Men visst är det först nu den har kommit i en grön utgåva? Jag är superpeppad på att skaffa mig den och laga rätter ur den. Jag lagar bara vegetarisk mat hemma och tycker verkligen att alla som inte redan äter vegetarisk mat regelbundet borde överväga att testa att äta mer grönt – för hälsans och miljöns skull. Vegetarisk mat är verkligen gott och fräscht.

Nu har jag ju inte tittat i Vår gröna kokbok ännu, men framsidan ser åtminstone tjusig ut. Hoppas att den är inspirerande och har mycket foto.

Vår gröna kokbok

Bokens/böckernas författare:


5 svar till “En grön variant av klassikern Vår kokbok”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.