Läsa e-böcker på mobilen/plattan

Mofibo kontaktade mig här om veckan och frågade om jag ville dela med mig av en kod som ger mina läsare möjlighet att prova Mofibo kostnadsfritt i 30 dagar. Mofibo erbjuder alltså e-böcker som kan läsas i smarta telefoner och surfplattor via deras app. Det kostar 99/kr i månaden, men för dig som vill testa gratis i 30 dagar är koden bokblomma. Den kan användas när man registreras sig hos Mofibo och är giltig till och med 15/12. Observera att det fria abonnemanget automatiskt går över till en tillsvidareprenumeration efter 30 dagar, så se till att säga upp abonnemanget innan dess om du inte vill fortsätta abonnemanget. Det är ingen uppsägningstid.

Det här inlägget är att betrakta som en annons dårå, men jag kan också säga att jag inte har tagit betalt för att skriva det. Tyckte bara att jag ville dela med mig ifall någon är sugen på att testa!

Jag har inte hunnit utforska tjänsten så himla mycket själv, men jag har i alla fall hunnit ladda ned appen till min telefon och börjat läsa bokcirkelboken Grenar av gift. Den finns inte hos mitt bibliotek, så det var kul att den finns i Mofiboappen! Jag kommer också skaffa appen till min padda, så kan jag läsa på den också. Appen ska synka så att man hamnar på rätt sida när man byter enhet.

Grenar av gift på Mofibo

Först hade jag velat läsa Steglitsan, som jag har lånat om på biblioteket två gånger utan att ha hunnit läsa ut, men den fanns faktiskt inte i Mofibos utbud. De verkar ha en hel del böcker och jag är sugen på att läsa massor av dem, men helt heltäckande är väl inte deras katalog ändå, men det kanske man inte kan förvänta sig heller. Det lär väl dessutom tillkomma en hel del titlar framöver. De har precis lanserat sin tjänst i Sverige, så det är väl lite nytt allting…

Just nu har jag ett gratis provabonnemang och jag kan redan nu säga att jag inte kommer att förlänga det och betala för det. Det har inte att göra med att tjänsten skulle vara dålig eller att utbudet är skralt, utan det handlar om att jag helt enkelt inte läser speciellt många e-böcker på mobilen och då blir det lite dyrt att betala 99 kr/mån. Jag läser helst e-böcker på läsplatta, dessutom, så jag föredrar att ladda ned böcker från biblioteken och att köpa e-böcker som jag inte måste läsa via någon speciell app.


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.