Nostalgitorsdag: Halvåret 2011

Jag fortsätter med mina veckovisa djupdyk i arkivet. Den här gången landar jag i 2011, då jag i juli summerade läsåret som det varit hittills. Jag hade nämligen skrivit ner några planer för 2011 och där skrev jag ner saker som att:

1. Läsa ut biblioteksböckerna jag hade hemma. Jag räknar upp några av Haruki Murakami och en av Kerstin Thorvall. Jag kan konstatera att jag vid det här laget faktiskt har läst och lämnat tillbaka Murakami-böckerna, medan Thorvalls Det mest förbjudna fortfarande finns i hyllan… 😮

Här står den faktiskt…

Det mest förbjudna

2. Läsa mer franska böcker. Det hade inte skett vid halvårsskiftet 2011 och jag kan konstatera att jag efter detta datum inte har läst en endaste! 😮

3. Läsa ut outlästa böcker som jag hade hemma. Här nämner jag t.ex. Lilla himlafågel och Att rosta bröd, som jag läste ut under 2011. Jag kan dock konstatera att antalet outlästa titlar knappast har blivit färre sedan 2011… Jag har vid det här laget säkert 60 outlästa titlar! 😮

4. Läsa några böcker som jag räknade upp som ”borde ha läst”-böcker, däribland Lasermannen av Tomas Gellert, Vindens skugga av Carlos Ruiz Zafón, Mrs Dalloway av Virginia Woolf, En halv gul sol av Chimamanda Ngozi Adichie och Igelkottens elegans av Muriel Barbery. Lasermannen har jag outläst i hyllan, men annars är det faktiskt bara Mrs Dalloway som fortfarande är outläst! 😀

Här kan du lästa mitt inlägg från 2011.  Där finns lite statistik och favoriter bl.a!

Nostalgitorsdag - Halvårssummering


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.