Bokblomma på Instagram

Instagram alltså… Jag har till slut skaffat ett Instagramkonto för bloggen. Att jag inte har gjort det tidigare beror främst på att jag redan har ett privat Instagramkonto och såvitt jag förstår kan man inte växla mellan olika konton i appen (?). Till slut insåg jag i alla fall att det faktiskt finns appar där man kan växla mellan konton och således finns nu bokblomma på Instagram!

Instagram Bokblomma

Jag är egentligen inte speciellt bra på att använda Instagram. Faktum är att jag började använda Insta enbart för filtrens skull. Jag använde alltså appen för fotoredigering och höll kontot dolt för alla. Tills den dag då det poppade upp på Facebook, på något sätt, att jag var medlem och folk började adda mig. Då fick jag försöka lägga upp bilder också… Men. Jag har varken har barn, djur eller är 14 år och tar selfies och groupies och allt vad det heter, så jag har aldrig känt mig speciellt inspirerad till att lägga upp bilder på Instagram. Jag lägger upp typ en bild per månad och i allmänhet intetsägande naturbilder av olika slag.

Jag tror att jag kommer att tycka att det är lite roligare att pyssla med Insta när jag postar inlägg på ett tema (d.v.s. böcker).  Men vi får väl se… Just nu är mitt konto typ tomt. Får se vad det utvecklas till. 🙂

Tipsa gärna om du har ett bokrelaterat konto!


Kommentarer

5 svar till ”Bokblomma på Instagram”

 1. Tycker det är kul med Instagram, är inte 14 heller men blandar ändå in lite selfies o sånt pga blandar mina bokbilder med ekologiskt smink 😉

  Och så slänger jag in lite reklam: instagrammar från @ungbibblo på mitt jobb, vi lägger ut bokbilder och annat skoj 🙂

  1. Man måste inte vara 14 för att ta selfies i och för sig. 🙂 Men när jag var 14 så var jag betydligt mer inne på den grejen än vad jag är idag.. Då tog jag massor av bilder på mig själv, gärna tagna lite uppifrån, av någon anledning, och i svartvitt. Kanske var det en innegrej på LunarStorm. 😉 Nu är jag lite mer tveksam till att fota mig själv. Av någon anledning.

   Bra tips om ungbibblo! Lägger till!

   1. Jo, förstår absolut vad du menar! Åh, LunarStorm minns jag också 😀

 2. Jag har ett instagram, där jag lägger upp lite bokbilder

  1. Kul! Har lagt till dig. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.