Jag tar det tillbaka! Filmtips!

Jag tar tillbaka, det jag sa om att jag inte kan se filmatiseringen av Norwegian wood här i Umeå. Filmen visas faktiskt på Folkets bio och har sista föreställningen idag. Dansklasser och tvättider har gjort att jag har missat alla visningar på Folkets bio, så jag får fortfarande vänta på DVDn… Men om du bor i Umeåområdet och är intresserad av att se filmen så har du chansen! Den går kl 19.

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Jag tar det tillbaka! Filmtips!”

  1. Profilbild för Boktokig

    Det är en jättebra film! Jag tänker också köpa den när den kommer ut på DVD!

    1. Profilbild för Linnea

      Roligt att du har sett den och gillade den! 🙂 Jag har inte sett den alls. Jag är bara föväntansfull.. 🙂

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: