Jag tar det tillbaka! Filmtips!

Jag tar tillbaka, det jag sa om att jag inte kan se filmatiseringen av Norwegian wood här i Umeå. Filmen visas faktiskt på Folkets bio och har sista föreställningen idag. Dansklasser och tvättider har gjort att jag har missat alla visningar på Folkets bio, så jag får fortfarande vänta på DVDn… Men om du bor i Umeåområdet och är intresserad av att se filmen så har du chansen! Den går kl 19.

 


Kommentarer

2 svar till ”Jag tar det tillbaka! Filmtips!”

  1. Det är en jättebra film! Jag tänker också köpa den när den kommer ut på DVD!

    1. Roligt att du har sett den och gillade den! 🙂 Jag har inte sett den alls. Jag är bara föväntansfull.. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.