Tematrio: Utomämnes

Veckans Tematrio har temat utomämnes, d.v.s. den här veckan handlar det faktiskt inte om böcker. Här finns alltså utrymme att berätta tre saker om sig själv, sina fritidsintressen etc. Jag har ju redan en liten presentation av mig själv på den här sidan, men jag kan ju skriva några grejer ändå (det blir nog lite upprepning).

1. Jag är snart färdigutbildad teknisk kemist, vilket förhoppningsvis kommer att leda till något spännande jobb inom läkemedelsindustrin. Jag har speciellt inriktat mig mot syntes (d.v.s. att tillverka molekyler) och beräkningar (d.v.s. datormodelleringar, statistiska metoder m.m. som används för att designa läkemedel).

Kemi

(Här försökte jag hitta en spännande bild som visar hur roligt kemi är. 😛 Men jag hittade bara löjliga, konstruerade bilder med karamellfärgat vatten i E-kolvar. Bilden nedan är det närmsta jag kommer det jag egentligen sysslar med. Bild från Phil Feer/stock.xchng)

2. Vid sidan av mina studier sysslar jag med dans. Jag har dansat allt mellan bollywood och funk, men har fastnat mest för dancehall, som är en jamaicansk streetdans (och musikstil). Väldigt kul!

3. På fritiden ägnar jag mig också mycket åt studentliv i största allmänhet. Jag sitter bland annat med i kårens fullmäktige, vilket är väldigt kul och intressant. Fast jag känner mig rätt nöjd med att INTE sitta med nästa år, när hela organisationen på kort tid måste slimmas ned och anpassas till en värld utan kårobligatorium (fast det beslutet har blivit uppskjutet IGEN, så det kanske aldrig inträffar; vi kan ju hoppas).

Pja. Det var lite om mig.


Kommentarer

Ett svar till ”Tematrio: Utomämnes”

  1. Så kul det låter med dansen 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.