En tjockis och en tunnis

Det är inte ofta som jag beställer böcker, men här om dagen gjorde jag faktiskt det. Jag blev tipsad om att The Importance of being Earnest säljs för en billig peng på Adlibris via en blogg (har glömt vilken!) och slog till! De är slutsålda nu efter vad det verkar om någon undrar.

Jag tycker hur som helst hemskt mycket om filmen och har ända sedan jag såg den för flera år sedan velat läsa boken, men aldrig kommit till skott. En samlingsvolym med Cora Sandels Alberte-böcker (det är också böcker som jag länge har tänkt läsa!) fick följa med. Och fort gick det! Trots meddelande om att Wildes klassiker var försenad och trots att jag valde någon slags extra långsam miljöfrakt kom de fram redan igår, båda två: ett smalt litet paket och ett tjockt (eftersom The Importance of being Earnest var försenad och kom i eget paket). Det är faktiskt rätt rejäl skillnad i omfång. Haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag får se när jag hinner med dem. Jag har inte varit så inspirerad till att läsa de senaste veckorna, trots att jag har två bra böcker på gång (Människohamn och Dödgrävarens dotter), så det går lite trögt…

Jag har en känsla av att Wildes bok är den som kommer att bli utläst först av mina två nya böcker. Ibland är det verkligen tacksamt med tunna böcker!


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.