Tillbaka till allvaret

Tillbaka till allvaret

Nu är min semester slut! Jag har faktiskt inte läst så fruktansvärt många böcker. Om bloggen antyder något annat så beror det enbart på att alla mina inlägg är tidsinställda och jag har haft många bokinlägg på hög som jag har passat på att posta under semestern.

Innan semestern hade jag i och för sig en idé om att bl.a. läsa ut några recensionsex som ligger och väntar, men jag är inte den som packar väskan full med böcker (däremot packade jag typ 20 kg kläder, vilket är i överkant hur man än vrider och vänder på det när man bara är borta några veckor). Sedan har man ju även annat att göra när man är är bortrest. Till slut började min pojkvän oroa sig över varför jag har slutat att läsa böcker.

Det blev hur som helst besök hos mina föräldrar och i deras bokhylla (där ca hälften är mina böcker och alltså redan utlästa) gick det att botanisera lite. Jag började i hyllans ena hörn och läste t.ex. titlar som sålts till rea-pris på OBS vid 80-talets början.

Åtminstone halva semestern medgav dessutom läsning utomhus, vilket inte är helt fel.

Det gick också att läsa inne, så länge kattungen tyckte att det var okej. Förutom att han behöver all uppmärksamhet, hela tiden, så älskar han också att stänka vatten. T.ex. på böcker.

Att blogga var för övrigt inte tänkbart.

Förutom under korta stunder av sömn. Möjligen.

Det har blivit några små resor och utflykter och då är det skönt att ha läsplatta, så att man har böcker med sig hela tiden. E-böckerna passade fint på alla tåg- buss- och flygresor som jag begav mig på.

Nu är jag åter hemma och har min egen bokhylla lättillgänglig. Imorgon ska jag återvända till mitt jobb, så lästiden kommer att reduceras radikalt. Det känns ändå skönt att vara tillbaka till vardagen.

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


23 svar till “Tillbaka till allvaret”

  1. Tack båda två. 🙂 Rött och crèmefärgat är verkligen de bästa kattfärgerna.. 🙂 Förra pälsklingen var djupare röd.

    • Tack. 🙂 Färgkoordinerat är det bästa.. Så länge man inte vill hitta tillbaka till böcker man har placerat där.. 😉

  2. Det var ett väldigt fint inlägg i din blogg. Med min lilla misse och fina bokhyllan, blir lite rörd faktiskt.

  3. Vilken gudomligt söt kattunge!
    De blir inte mindre svartsjuka på böckerna när de blir äldre… Min största ska gärna ligga mitt i boken när jag läser.

    • Det gör man inte. 😉 Men som tur är behöver man sällan hitta igen en utläst bok. Jag behöver det i alla fall inte.. :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.