Tillbaka till allvaret

Nu är min semester slut! Jag har faktiskt inte läst så fruktansvärt många böcker. Om bloggen antyder något annat så beror det enbart på att alla mina inlägg är tidsinställda och jag har haft många bokinlägg på hög som jag har passat på att posta under semestern.

Innan semestern hade jag i och för sig en idé om att bl.a. läsa ut några recensionsex som ligger och väntar, men jag är inte den som packar väskan full med böcker (däremot packade jag typ 20 kg kläder, vilket är i överkant hur man än vrider och vänder på det när man bara är borta några veckor). Sedan har man ju även annat att göra när man är är bortrest. Till slut började min pojkvän oroa sig över varför jag har slutat att läsa böcker.

Det blev hur som helst besök hos mina föräldrar och i deras bokhylla (där ca hälften är mina böcker och alltså redan utlästa) gick det att botanisera lite. Jag började i hyllans ena hörn och läste t.ex. titlar som sålts till rea-pris på OBS vid 80-talets början.

Åtminstone halva semestern medgav dessutom läsning utomhus, vilket inte är helt fel.

Det gick också att läsa inne, så länge kattungen tyckte att det var okej. Förutom att han behöver all uppmärksamhet, hela tiden, så älskar han också att stänka vatten. T.ex. på böcker.

Att blogga var för övrigt inte tänkbart.

Förutom under korta stunder av sömn. Möjligen.

Det har blivit några små resor och utflykter och då är det skönt att ha läsplatta, så att man har böcker med sig hela tiden. E-böckerna passade fint på alla tåg- buss- och flygresor som jag begav mig på.

Nu är jag åter hemma och har min egen bokhylla lättillgänglig. Imorgon ska jag återvända till mitt jobb, så lästiden kommer att reduceras radikalt. Det känns ändå skönt att vara tillbaka till vardagen.


Kommentarer

23 svar till ”Tillbaka till allvaret”

 1. Härligt att läsa ute det är så fridfullt 🙂

  1. Ja, visst är det! Synd bara att vädret inte har tillåtit allt för mycket av den varan. 🙁

 2. ÅH men Gud den där kattungen, jag DÖR så söt!!!

  1. Åh, tack. 🙂 Han är söt, men inte särskilt stillsam. 😉

 3. Men gud så söt! Jag hade inte kunnat läsa någonting med en sån söt kattungen i närheten:-)

  1. Tack. Han har onekligen fått mig att dra ned lästempot under semestern.. 🙂

 4. Det ser ju jättehärligt ut!

  1. Jo, tack. 🙂 synd bara att semestern inte varade längre. 😉

 5. Hur hittar man i färgsorterade hyllor….

  1. Det gör man inte. 😉 Men som tur är behöver man sällan hitta igen en utläst bok. Jag behöver det i alla fall inte.. :p

 6. Åh vilka härliga bilder! 🙂 Så fin katt förresten.

  Sv: Ja, visst gör den hoppas att innehållet är det med!

  1. Tack! 🙂

 7. Vilken gudomligt söt kattunge!
  De blir inte mindre svartsjuka på böckerna när de blir äldre… Min största ska gärna ligga mitt i boken när jag läser.

  1. Tack. 🙂
   Där ser man! Det är väl bara att kapitulera för dem och lägga boken åt sidan.. 🙂

 8. Hej fin blogg ! Jag har ganska nyss också startat en blogg om böcker ! Kika gärna in 🙂

  1. Tack, tack! Den ska jag kolla in. 🙂

 9. Profilbild för Lisa

  Det var ett väldigt fint inlägg i din blogg. Med min lilla misse och fina bokhyllan, blir lite rörd faktiskt.

  1. Ja, han är fin, Bosse. 🙂

 10. Väldigt söt kisse! Och härligt färgkoordinerad bokhylla:) Låter som att du har haft en bra semester

  1. Tack. 🙂 Färgkoordinerat är det bästa.. Så länge man inte vill hitta tillbaka till böcker man har placerat där.. 😉

 11. Tack båda två. 🙂 Rött och crèmefärgat är verkligen de bästa kattfärgerna.. 🙂 Förra pälsklingen var djupare röd.

 12. Åååh, jag smäller av, vilken söt misse!!! 😀 Rödrandiga katter är finast.

 13. Vilken söt katt!!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.