Vänta på något gott

Till slut kom den! Fick beställa Cecilia Samartins Drömhjärta från ett annat bibliotek eftersom min närmsta bibbla tydligen har blivit av med sitt exemplar. Nu ser jag fram emot att läsa en roman från en kubansk-amerikansk författare. Inte ofta man läser en bok från Kuba, må jag säga.


Kommentarer

4 svar till ”Vänta på något gott”

  1. Jag är själv väldigt sugen på boken! Ska bli intressant att se vad du tycker om den.

    1. Aha. Kul. Läst något annat av Samartin? Jag har precis börjat på boken och tycker om den hittills iaf. 🙂

  2. Hej! Min svärfar läser Samartin och gillar massor, tror han var inne på hennes tredje sist vi sågs. Hoppas du gillar också!

    1. Vad kul! Jag har hört mycket bra om Señor Peregrino av samma författare och jag hoppas att Drömhjärta också är bra. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.