Grattis Gardell! Yttligare ett pris för Torka aldrig tårar utan handskar

Nu har rösterna räknats samman och vinnaren till Bokbloggarnas litteraturpris har utsetts! Vinnaren är Jonas Gardell – Torka aldrig tårar utan handskar: Kärleken. Snacka om att jag vill läsa den! Får se när det blir av… Gardell kommer förresten till Umeå i april med sin show. Jag och min kille ska dit och jag ser verkligen fram emot det. 🙂 Det blir första gången jag ser stand up med Gardell.

Torka aldrig tårar utan handskar Kärleken - Jonas Gardell

Nästa år kan jag för övrigt vara med och rösta fram 2013 års pristagare till Bokbloggarnas litteraturpris; i och med att alla som nominerar böcker får vara med och utse vinnare året därpå. Får se om jag hittar någon att rösta på nästa år. Jag hade inte tänkt ta emot några recensionsexemplar i år (hinner inte läsa!), såvida ingen kontaktar mig och uttryckligen frågar om jag vill läsa typ Nyckeln eller något nytt av Jonas Hassen Khemiri… 😉 Med andra ord är det inte så troligt att jag läser något ur utgivningen 2013.


Kommentarer

6 svar till ”Grattis Gardell! Yttligare ett pris för Torka aldrig tårar utan handskar”

 1. Så välförtjänt! 🙂

  1. Ja, det känns som ett bra val, trots att det inte var en av mina nomineringar.. 🙂

 2. Det finns ju så otroligt mycket man skulle vilja läsa alltid! Det tar liksom aldrig slut. Men jag tror absolut inte att du kommer ångra dig angående ”Torka aldrig tårar utan handskar”! Det är absolut en läsvärd och berörande bok som dessutom är så viktig! Jag tror inte heller du skulle ångra dig!

  I övrigt tycker jag att Jonas Gardell för boken (och säkert hela serien) är värd alla utmärkelser m.m. han kan få! 😀 Jag beundrar honom så mycket och är så glad att den här delen av svensk historia har fått bubbla upp till ytan och allmän beskådan!

  1. Jag tror inte heller att jag kommer att ångra mig när jag läser Torka aldrig tårar utan handskar. Jag tycker att han är en fantastisk författare. 🙂 Jag såg förresten tv-serien som gick i höstas och blev väldigt gripen. Längtar efter att läsa!

 3. Ja, du Måste läsa Torka aldrig tårar. Du kommer inte att ångra dig 🙂

  1. Det kommer jag nog inte göra. Jag har läst det mesta bland Gardells äldre böcker och har gillat allt.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.