Khemiri i Babel

Man kanske skulle börja titta på Babel? Trots att jag är så nördigt intresserad av litteratur brukar just Babel vara lite av ett skämt här hemma. Om det är något på TV som ser lite mossigt och tråkigt ut brukar jag fråga ”Är det där Babel, eller?”. I alla fall. Jonas Hassen Khemiri gör tydligen inslag i Babel nu för tiden. Han praoar tydligen på ställen där det skrivs. Nu känns Babel plötsligt mycket mer lockande. 😉

Jonas Hassen KhemiriFoto: Leif Hansen


Kommentarer

5 svar till ”Khemiri i Babel”

 1. […] Jag börjar verkligen gilla Babel. Nu har jag sett alla säsongens avsnitt (av de som har sänts hittills, såklart). Jonas Hassen […]

 2. Hahahaha! Håller med dig (men vågar knappt säga det högt). Babel osar ofta ansträngt och lågbudget. Dessutom saknar jag teve. Celebra gäster är förstås en krydda till vilket program som helst och, precis som du, har jag svårt att motstå Khemiri. Jag kanske också ska titta (svt.play lär väl visa)?

  1. Jag har vågat mig på avsnitt 1 och jag är i alla fall positivt överraskad! Ge det en chans! 😉

 3. Profilbild för Lisa Jansson
  Lisa Jansson

  Jag såg det senaste programmet. Då tänkte jag på dig, för jag vet ju att du gillar honom. Jag tycker att det är ett bra program.

  1. Nu har jag sett, jag också. Tyckte det var bra!

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.