Khemiri i Babel


Man kanske skulle börja titta på Babel? Trots att jag är så nördigt intresserad av litteratur brukar just Babel vara lite av ett skämt här hemma. Om det är något på TV som ser lite mossigt och tråkigt ut brukar jag fråga ”Är det där Babel, eller?”. I alla fall. Jonas Hassen Khemiri gör tydligen inslag i Babel nu för tiden. Han praoar tydligen på ställen där det skrivs. Nu känns Babel plötsligt mycket mer lockande. 😉

Jonas Hassen KhemiriFoto: Leif Hansen

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


5 svar till “Khemiri i Babel”

  1. Jag såg det senaste programmet. Då tänkte jag på dig, för jag vet ju att du gillar honom. Jag tycker att det är ett bra program.

  2. Hahahaha! Håller med dig (men vågar knappt säga det högt). Babel osar ofta ansträngt och lågbudget. Dessutom saknar jag teve. Celebra gäster är förstås en krydda till vilket program som helst och, precis som du, har jag svårt att motstå Khemiri. Jag kanske också ska titta (svt.play lär väl visa)?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.