Tematrio: Fortfarande oläst


TematrioDen här veckan följer Tematrio upp ett tidigare avhandlat tema om olästa författare. ”Berätta om tre författare ni ännu inte läst, men har lust att läsa!”

Förra gången frågan var på tapeten så lyfte jag fram Kerstin Ekman, Karl Ove Knausgård och Doris Lessing. Sedan dess har jag läst Guds barmhärtighet och läser gärna mer av Ekman. Hypen kring Knausgård har väl lagt sig vid det här laget och jag har inget direkt sug efter att läsa någon av hans böcker längre. Återstår alltså Doris Lessing, som fortfarande finns på min olästa-lista.

Ny på listan är Margaret Atwood. Jag har på känn att jag kommer att gilla hennes böcker. Hon skriver väl mycket om kvinnoöden och feminism? Jag brukar alltid falla för den typen av böcker.

Jag börjar också bli lite sugen på att läsa någon av de där kända ryssarna.. Fjodor Dostojevskij kanske? Jag har hört mycket bra om Brott och straff, men sidantalet är såklart avskräckande. Finns den som e-bok?!

Bokens/böckernas författare:


8 svar till “Tematrio: Fortfarande oläst”

    • Hehe. Vadå då? Han var ju rysligt poppis för något/några år sedan.. Nu hör man inte så mycket om honom. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.