Tunnis i pocketfodralet

Min semester, del 2, är igång. I helgen har det bjudits på fint sommarväder här i Norrland och jag har haft några sköna stranddagar. Det har med andra ord funnits gott om lästid och jag har tagit mig igenom Fågeln som vrider upp världen, som har varit med mig en tid. Nu har en annan bok fått platsen i pocketfodralet. En lite tunnare bok än föregångaren faktiskt..Bok i pocketfodral


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Tunnis i pocketfodralet”

  1. Profilbild för Anna (med näsan i en bok)

    Praktiskt med fodral på stranden:)

    1. Profilbild för Linnea

      Ja, fast jag lyckades få in sand i den! Haha.

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d