(Nästan hela) Bokcirkeln gillade också Projekt Rosie

I veckan har vi bokcirklat Projekt Rosie. Av en händelse visade det sig att den har några bokcirkelfrågor längst bak (åtminstone i pocketutgåvan) och det var ju lite kul! Jag var lite rädd för att de andra skulle hata boken, för jag har en känsla av att bokens huvudperson, som har autistiska drag, skulle kunna irritera andra. Själv tyckte jag boken var riktigt härlig och rolig och det visade sig att de flesta faktiskt delade min åsikt. Tur! 😉 Det var jag som föreslog att vi skulle läsa just Projekt Rosie och man vill ju inte pracka på andra en kass bok. 😉

Till nästa gång läser vi Grenar av gift av Erin Kelly. Jag vet nästan ingenting om den, men hoppas på att den finns som e-bok. Jag gillar e-böcker, men nu var det bra länge sedan jag läste på min läsplatta. Saknar den!

Grenar av gift - Erin Kelly

Apropå läsplattan förresten… Jag fick Nanna Johanssons nya novell, Vargar, här om veckan och försökte lägga in den i plattan, men det gick bara inte. :/ Plattan hänger sig så fort jag försöker öppna boken. 🙁 Jag vet inte alls varför och den har aldrig betett sig såhär förut… Jag hoppas att den inte är trasig. Buhuu.


Kommentarer

4 svar till ”(Nästan hela) Bokcirkeln gillade också Projekt Rosie”

  1. Jag är väldigt nyfiken på Projekt Rosie. Får nog faktiskt läsa den!

    1. Gör det! 🙂

  2. Jag kan också sakna att läsa på min läsplatta ibland, på samma sätt som jag kan sakna att läsa en vanlig papperbok dom gångerna jag läst många e-böcker 🙂

    1. Ja, man får variera sig! 🙂 Jag älskar både e-böcker och pappersvarianten, men de har båda sina fördelar och nackdelar. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.