Nomineringarna är klara till Stora ljudbokspriset (och jag röstar på Färjan!)

Jag såg att nomineringarna nu är klara till Stora ljudbokspriset. Nu går det alltså att rösta på favoritljudböckerna i kategorierna skönlitteratur, barn & ungdom och deckare & spänning.

I år har har jag inte lyssnat på någon av de nominerade titlarna i skönlitteraturkategorin, men jag har däremot läst flera av titlarna, däribland två riktiga höjdare: Allt jag inte minns av Jonas Hassen Khemiri och Liv till varje pris av Kristina Sandberg. Jag vet inte om det är riktigt rättvist att rösta på ljudböcker när man inte vet hur uppläsningen är… Men visst håller jag en tumme för Allt jag inte minns (och Liv till varje pris). 😉

I deckarkategorin har jag faktiskt lyssnat på Kvinnan på tåget, som jag tyckte var riktigt bra , men som jag inte minns alls nu. 😮 Åh, då är det nog ingen superbra bok ändå, eller hur? Jag har också precis lyssnat på Färjan av Mats Strandberg. Jag tänkte faktiskt precis blogga om den. Den får dock definitivt en röst från mig kan jag avslöja redan nu!

Färjan - Mats Strandberg

Röstar gör man här!


Kommentarer

2 svar till ”Nomineringarna är klara till Stora ljudbokspriset (och jag röstar på Färjan!)”

  1. Jag lyssnar ju jättemycket på ljudböcker men tydligen inte på de böcker som nomineras till priser av det här slaget. Tre böcker av de nominerade har jag lyssnat på: Britt-Marie var här, Jag heter inte Miriam och Visning pågår. Röstning avstår jag nog från, även om Richardssons uppläsning av Britt-Marie var här var mycket bra.

    1. Jag brukar nästan aldrig pricka in nominerade till olika priser.. Jag ligger allt som oftast flera år efter utgivningen.. Det blir ju lätt så när man sällan köper böcker utan hellre lånar och väntar tills böcker kommer i pocket.. Britt-Marie var här vill jag läsa hur som helst. 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.