Jag pratar ljudböcker i GP

Här om veckan blev jag kontaktad av en journalist från Göteborgs-Posten angående ljudböcker. Jag har skrivit några inlägg där jag jämför ljudboksappar (1, 2, 3) och det är rätt många som googlar sig till dem faktiskt. Det märks att många är sugna på att lyssna på ljudböcker i mobilen! Så nu blev jag lite intervjuad kring det här med ljudböcker och artikeln finns nu på nätet. Skoj!

Någon dag ska jag absolut uppdatera mina inlägg där jag jämför appar. De blir snabbt lite inaktuella i takt med att apparna utvecklas och tjänsterna förändras..!

Vilken ljudboksapp föredrar du?


Kommentarer

2 svar till ”Jag pratar ljudböcker i GP”

  1. Jag har nyligen läst dina tidigare inlägg (kanske jag kommenterade något av dem också?) och nu ska jag läsa intervjun. Jag började med mofibo när de kom för storytel fungerade inte utan svenskt mobilnummer på den tiden om jag minns rätt. Dessutom var mofibo mycket billigare. Då.
    Denna månaden har de höjt till 169 – alltså samma pris som både Bookbeat och Storytel. Jag sa då genast upp mitt abonnemang. Mofibos utbud är verkligen ingen höjdare och uppdateras dåligt. Jag hade tänkt prova Bookbeat när den betalda perioden går ut (dessutom gav de mig en fri månad för att locka mig kvar så det tar ett tag innan jag kan börja).

    1. Håller med om att Mofibo var ett bra budgetalternativ för ett tag sedan. Nu har även jag övergett dem (fast med en extra gratis månad 😉 ). Jag tycker som du, med tanke på deras utbud så känns inte 169 kr/mån i rimligt. Tidigare ”lockade” de med att det skulle vara möjligt att ha fler böcker igång samtidigt, men hos mig är det fortfarande bara 3 böcker i taget som gäller.. Så jag fattar inte alls vad det är för extra man ska få för pengarna nu när de har höjt priset.. Jag antar att Storytel, som ju har köpt upp Mofibo, vill lägga ner Mofibo och satsa fullt ut på Storytel.. Lycka till i ljudboksappdjungeln! 🙂 Jag tycker personligen att Storytel och Bookbeat är ungefär likvärdiga.

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.