Tematrio: Påskkrim

Jag får nog ligga i lite om jag ska komma ikapp med Tematrio, för det kommer en ny i morgon och jag ligger flera veckor efter. I påskas handlade tematrio alltså om Påskkrim, så jag tänkte att jag skulle haka på den nu (såhär ett antal veckor efter påsk. :P). Tre deckare alltså!

Den här genren är lite svår för mig eftersom jag inte har läst så mycket deckare och inte är så förtjust i den genren, men jag gillade verkligen Skulptrisen av Minette Walters. Spännande utan att det svävade iväg och blev allt för orealistiskt (som jag tyvärr lätt tycker att det gör när det gäller deckare)!

En annan deckare som jag till slut(!) tyckte väldigt bra om var Patient 67. Det var mycket drömmar och konstigheter i början, men till slut trillade poletten ned och då blev den desto bättre.

Till sist vill jag gärna tipsa om en bok som inte är en renodlad deckare kanske, men en bok som i alla fall innehåller ett mord och som också är otroligt spännande och tänkvärd: Håkan Nessers Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö. Läs! Den finns som film också och jag gillade den med!


Kommentarer

Ett svar till ”Tematrio: Påskkrim”

  1. Kim Novak är en av mina favoriter också 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.