Femtonåriga Sara har blivit hopplöst förälskad i den nya killen på skolan och trots att en kompis varnar henne för att killen är halvkriminell blir Sara och han ett par.

Killen heter Johan och han är till en början väldigt trevlig, men en dag kommer andra sidor fram. Johan visar sig vara rasist och Sara råkar få veta att han och hans gäng har misshandlat en kille.

Sara inser att hon måste anmäla sin pojkvän och det är också precis vad hon gör. I och med detta tar deras förhållande slut och efter detta följer en period av hot och trakasserier mot henne. Alla på skolan tycker att Sara är en idiot, som har skvallrat på sin egen pojkvän.

Det här är bra bok om ungdomskriminalitet. Man kan känna igen sig ganska bra i boken eftersom ungdomarna i den är vanliga människor. Ändå tycker jag att boken stundvis inte är så trovärdig. Det gäller särskilt när Saras och Johans förhållande beskrivs. Jag vill också gärna tro att hoten och trakasserierna är lite överdrivna. Folk, som i princip inte kände vare sig Johan eller Sara, ger sig på Sara på riktigt otäcka sätt. I verkligheten skulle det noginte  gå till så. Man får heller aldrig reda på riktigt vad det var som hände och vem som låg bakom angreppen mot Sara. Boken tar liksom inte slut och det är synd eftersom det annars är en bok om ett viktigt ämne.