Bokblomma i mobilen

Jag mobilsurfar en hel del och tycker ofta att det är lite bökigt att besöka ”vanliga” bloggar eftersom de i regel innehåller stor grafik som tar tid att ladda ned och har för bred sidbredd. Nu har jag installerat en mobilanpassad version av bloggen. Det är alltså exakt samma innehåll, men med en layout som är enklare och mer anpassad för mobiler. Det är måhända bara jag som besöker/kommer att besöka bloggen via mobilen, men nu vet du att det finns en mobilversion i alla fall. 🙂 Man kommer till den automatiskt när man surfar från mobiltelefon och om man inte gör det eller om man vill byta till den vanliga versionen så gör man det enkelt i menyn.

Har du en mobilversion av din blogg? Tipsa gärna i sådant fall! Det kan vara kul att veta vilka bloggar som är lättillgängliga från mobilen.


Kommentarer

12 svar till ”Bokblomma i mobilen”

 1. Min ska vara väldigt lättillgänglig då på mobilen skippar den hela designen och annat onödigt och endast fokuserar sig på texter och bilder i inlägg mm. Så ser det ut för mig i alla fall när jag går in. 😛 Men å andra sidan så går jag aldrig in genom en adress utom genom appen jag har som loggar mig in så jag kan läsa och svara på kommentarer, skriva nya inlägg och så läsa bloggen.

  1. Jepp, den är väldigt mobilvänlig! Det gillar jag! 🙂 (jag har ingen app).

 2. Ja, jag har mobilversionen. Fast ibland har jag bytt tillbaka när jag gjort inlägg via mobilen och vill kolla hur de ser ut på webben, men annars har jag det!

 3. Det kanske beror på att jag inte har den där appen som nämnts, men jag kommer till era vanliga bloggar, Erika och Clara. :/ Får kanske ta och skaffa den (om den funkar på Nokia)!

 4. Nu har jag testat din mobilversion, funkar bra. Jag har också en mobilversion av min blogg 🙂

 5. Bokclara finns i mobilversion men där är färgtemat annorlunda, det är rött istället för vitt, men Bokclara finns där hoppas jag i alla fall! Kollade in Bokblomma i mobilen, snyggt och välfungerande 🙂

 6. Jag tror jag fixat så min med finns i mobilversion. Gå gärna in och kolla 🙂

  1. Jag kommer till din vanliga blogg i alla fall!

   1. Okej, jag kommer till en webbversion. Vet inte om det kan bero på att jag har laddat ner en Blogger-app. För när jag går in på sambons telefon kommer jag också in på den vanliga versionen.

    1. Det förklarar saken! Man kanske borde ladda ned en app! Men den blir alltså alla Blogger-bloggar mobilanpassade av sig självt?

 7. Jag tror vår blogg finns i mobilversion också faktiskt. Om jag inte minns helt fel.

  1. Ja, det gör den! Kul! 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.