Gamla godingar


Även inom bokbranschen märks det att det är trendigt och aktuellt med miljöfrågor, för tydligen har försäljningen av begagnade böcker ökat markant hos Bokbörsen. Jag tycker att det är bra att folk inte bara letar efter nytt, utan också kan tänka sig att köpa andra hand. Kanske är den ökade försäljningen på antikvariat också ett symptom av att önskade böcker är slut i handeln så att det inte går att få tag på nya? Själv har jag nog aldrig köpt begagnade böcker, för jag läser ju helst biblioteksböcker. Köper du böcker second hand?

Foto: Holger Dieterich/stock.xchng

Bokens/böckernas författare:

Ämnen:


8 svar till “Gamla godingar”

  1. Jag handlar ibland second-hand böcker men är känslig för om de luktar, sniffar alltid innan jag handlar. Annars är det mest biblioteksböcker som gäller.

  2. Jag lånar också helst. Men annars så köper jag nästan alltid begagnat. Att leta fynd (sånt man vill läsa till billigt pris och bra skick) på loppisar eller secondhand-ställen är sannerligen en fröjd!

    • Brukar du hitta det du letar efter då? =) Jag gillar second hand-kläder, men det är ingen bra idé att gå till en second hand-butik om man letar efter något specifikt plagg, för då hittar man det aldrig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.