Reselektyr, på sätt och vis

Jag har shoppat lite böcker igen (och jag som alltid påstår att jag aldrig köper böcker? :o)!

Det brukar bli så sporadiskt med mitt programmerande nu för tiden att jag kände att jag ville ha en R-bok att bläddra omkring i. Jag köpte också en pocket av Siri Hustvedt och en essäsamling av Carl-Johan Vallgren. Essäsamlingen känns extra kul eftersom den handlar om Berlin. Jag ska nämligen åka till Berlin om några veckor!

Det blir min första Berlintripp och jag hoppas att Vallgrens lilla bok om Berlin är inspirerande och lär mig något nytt. Under en Parisresa med min mamma hade vi faktiskt kul åt tips från Anna-Lena från Montmartre, som handlar om vad man kan se och göra i stadsdelen Montmartre i Paris, så jag har i alla fall tidigare bra erfarenheter av att läsa reseböcker som inte är regelrätta reseguider.

Några Berlintips förresten?


Kommentarer

Ett svar till ”Reselektyr, på sätt och vis”

  1. […] är fler än jag som ska åka till Berlin snart… Mimmimari ska göra detsamma och tipsar på sin blogg om boken Berlin: en stads historia. […]

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.