Svenneskräp på Spotify

Som jag noterat tidigare finns det redan nu ett antal noveller att lyssna på i Spotify. Nu kan vi också se fram emot den första roman som kommer att gå att lyssna på hos den strömmade musiktjänsten. Först ut blir Svenneskräp av Kristoffer Cras. Jag har inte läst den, men som titeln kanske antyder så är det en förortsskildring och att döma av det jag läst om den så verkar språket vara i stil med Snabba cash.. Mycket slang alltså. Rapparen Ken Ring är en av uppläsarna.

Svenneskräp - Kristoffer Cras

När Novellix lanserade sina noveller på Spotify så var jag själv lite tveksam till om fler förlag skulle våga hänga på. Det glädjer mig att det faktiskt är fler satsningar på gång. Ljudböcker på Spotify kanske är något att kunna hoppas på för framtiden.


Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.