En berättelse som inte föll mig i smaken, men framsidan är i alla fall snygg…

Jag gillar snygga framsidor och brukar då och då posta inlägg med snyggingar som jag har fått upp ögonen för. Ofta är det titlar från Penguin, Bonniers pocketklassiker eller Novellix… Men det finns guldklimpar här och var. Fabulerat bloggade här om dagen om Mästaren och Margarita (en bok jag inte blev särskilt imponerad av över huvud taget, faktiskt). Den har verkligen en enkel och snygg framsida. Om jag ska vara petig, så kanske jag inte gillar avstavningen, men man måste inte vara så petig hela tiden.

Mästaren och Margarita - Michail Bulgakov


Kommentarer

8 svar till ”En berättelse som inte föll mig i smaken, men framsidan är i alla fall snygg…”

 1. Möcke, möcke snygg är den!

  1. Ja, verkligen! 🙂

 2. Åh. En avstavning där man faktiskt med fördel hade kunnat skippa bindestrecket. Trodde aldrig att jag skulle tänka det om någon avstavning någonsin i hela mitt liv; det brukar ju vara tvärtom.

  Har boken hemma, men den står oläst. Har hört att den ska vara jäkligt skum, men bra. Sånt gör mig misstänksam.

  1. Jag vet många som har gillat boken massor, så den är säkert värd en chans!
   Jag är kluven till avstavningen alltså.. Det bästa hade nog varit att rymma namnet på en rad ändå.

 3. Läste den boken för ca 6 år sen. Tänker på den där katten ibland, jag älskade den boken och fascinerades av katten. Borde nog läsa om den!

  1. Själv minns jag inte ens att det fanns någon katt i handlingen! Men framsidan skvallrar onekligen om att jag kanske är lite glömsk..

 4. Snygg katt och snygg röd färg, men den där avstavningen drog ju ner helhetsintrycket en del. Boken har jag inte läst men det känns lite som en sån där bok man borde ha läst.

  1. Ja, det var nog så jag kände när jag läste; ”det här borde man läsa”.. Men nu vet jag inte om jag vill rekommendera den precis.. Fast jag läser gärna något annat ryskt. Brott och straff kanske är lite av ett måste?

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.