Bokrea 2024: mina bokreatips

Imorgon börjar bokrean och i år har jag faktiskt redan beställt en bok. Det jag egentligen var ute efter var en juniorsax till dottern och det visade sig finnas en lämplig hos en nätbokhandel. Jag klickade hem saxen och insåg att jag borde lägga till lite fler grejer så att jag skulle komma upp i fraktfritt. Ja, det kanske inte är så rimligt, men så var det i alla fall. Snart kommer Straff, av Ann-Helén Laestadius, dimpa ned hos mitt närmsta postombud. Några andra böcker jag övervägde var Jävla karlar av Andrev Walden och Sniglar och snö av Agneta Pleijel, men de lånar jag nog på biblioteket istället vid tillfälle.

Här kommer mina bokreatips! Skönlitterära böcker, en serie, poesi och ett par fackböcker jag läst och gillat:

Bra böcker jag läst för mitt barn (som nu är 2,5 år):

  • Alla tre får plåster av Maria Nilsson Thore
  • Bara rumpor i backen av Annika Leone och Bettina Johansson
  • Maj och Zarah bråkar! av Ellen Karlsson och Laura Di Francesco
  • Näpp! sa Alfons Åberg av Gunilla Bergström
  • Sov nu, Sickan av Sofia Rådström
  • Vems fel? av Stina Wirsén
  • Vems kompis? av Stina Wirsén

Kommentarer

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Upptäck mer från Bokblomma

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.