En ny säsong

Tro mig när jag säger att hösten och vintern känns avlägsen! Vädret går lite upp och ned såklart, men visst har det varit riktigt somrigt ett tag.

(jag tog bilden genom mitt fönster här om dagen; den smutsiga fönsterrutan får ni på köpet. ;))

Därför känns det kanske lite avlägset med de höstnyheter som förlagen marknadsför just nu, men ändå… Piratförlaget har valt att göra det på ett nytt sätt och har släppt en tidning istället för en katalog. Andra är mer traditionella. Vad ser jag fram emot i höstutgivningen då? Alltså.. Egentligen är jag inte så brydd! För mig är det viktigare att läsa något som verkar bra, inte att vara först. Jag har inget emot att vänta på en läsupplevelse.

Fast visst är det skoj att både Majgull Axelsson (som jag gillade Is och vatten, vatten och is och egentligen allt hon har skrivit!), Marie Hermansson (Musselstranden var speciell!) och Johan Theorin (Nattfåk är min favoritdeckare!) ger ut nytt i höst. 🙂 Tidigare i år läste jag nobelpristagaren Mario Vargas Llosas Tant Julia och författaren. Av honom utkommer också nytt på svenska i höst. En hel del att se fram emot med andra ord! 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”En ny säsong”

  1. Profilbild för klok som en bok:-)

    Härlig utsikt! Jag älskar hösten, har nästan börjat längta lite redan trots att jag bara hunnit bada en gång:-) Det är så mycket mysigare och kura upp sig i soffan med en bra bok och jag slipper gräsallergi, myggor och fästingar om jag går ut.

    1. Profilbild för Linnea

      Jag har inget emot hösten, jag heller. Men jag har inte ens hunnit bada än, så jag hoppas att den dröjer lite till.. 🙂

Lämna gärna en kommentar! 🙂

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske även är intresserad av...

%d bloggare gillar detta: