Bloggens 2016

Jag fortsĂ€tter att summera 2016! Nu har turen kommit till bloggens 2016. 🙂

I Ă„r har jag just inte förĂ€ndrat nĂ„gonting pĂ„ bloggen, men bloggat har jag gjort! Och det roligaste som har hĂ€nt pĂ„ bloggen tycker jag sjĂ€lv i nĂ„gon mening Ă€r att min blogg ocksĂ„ har hittats av journalister. Jag har bĂ„de intervjuats om mig sjĂ€lv och bloggandet av Folkbladet och av Göteborgs-Posten angĂ„ende ljudböcker. Kul tycker jag! Det Ă€r sĂ„ lĂ€tt att glömma att folk faktiskt lĂ€ser det jag skriver..! Men att bli intervjuad angĂ„ende ljudböcker fĂ„r mig att inse att en och annan faktiskt har viss nytta av min blogg. 🙂 Under Ă„ret har jag ocksĂ„ fĂ„tt fler besökare. Det beror pĂ„ att mĂ„nga har googlat sig till somliga av mina inlĂ€gg och det har gjort att jag har dubblerat mitt besökarantal. Det kĂ€nns ocksĂ„ kul!

Vad har folk lÀst och kommenterat i Är dÄ?

InlÀgg om ljudboksappar har varit populÀra! MÄnga har velat lÀsa mina inlÀgg om BookBeat, Storytel & Mofibo och Nextory. Det Àr ocksÄ nÄgra av Ärets mest kommenterade inlÀgg.

Mitt gamla inlÀgg om vegetariska kokböcker har ocksÄ haft mÄnga lÀsare. Folk hittar till det hÀr inlÀgget Är efter Är. Och det Àr ju skoj! Vegetarisk mat Àr bra för hÀlsan, ekonomin och klimatet, sÄ fler borde helt klart Àta vegetariskt oftare Àn vad de gör idag.

Lite ovÀntat har en hel del ocksÄ sökt sig till Àmneskategorin för böcker som handlar om Äldrande. Jag har sjÀlv ingen aning om varför just den hÀr sidan har haft sÄ mÄnga besökare i Är? Den 6:e februari hade den i alla fall över 800 besökare! NÄgon som har en aning om varför?

Det Ă€r inte sĂ„ mĂ„nga som tar sig tid att kommentera pĂ„ bloggar ”nu för tiden”. Boksamtal pĂ„gĂ„r mer pĂ„ sociala medier, tycker jag. En bok frĂ„n Ă„ret som en hel del ville kommentera var i alla fall vattendelaren 😉 Min kamp. Antingen Ă€lskar man Karl Ove KnausgĂ„rds lĂ„Ă„Ă„nga böcker om sig sjĂ€lv eller sĂ„ gör man det inte, tror jag, och det gör nog ocksĂ„ att mĂ„nga har nĂ„got att sĂ€ga om just den hĂ€r boken…

Ett annat inlĂ€gg som fick en del kommentarer var mitt inlĂ€gg om att bokblogga – vad bloggar man om och vem lĂ€ser? Det Ă€r en diskussion som ocksĂ„ fick lite liv hos andra bloggare, sĂ„g jag, och det Ă€r ju skoj.

Jag fick ocksĂ„ en del kommentarer om planerna för sommarens lĂ€sning. Fler Ă€n jag brukar planera sĂ„dant… 🙂

Imorgon kommer det sista summeringsinlĂ€gget. 😉 DĂ„ kommer ett inlĂ€gg om mina favoritböcker frĂ„n 2016! 🙂


Publicerat

i

av

Kommentarer

LĂ€mna gĂ€rna en kommentar! 🙂

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Du kanske Àven Àr intresserad av...

%d bloggare gillar detta: