Tips inför rean!

Snart börjar bokrean! Man kan redan nu förhandsbeställa böcker, åtminstone hos nätbokhandlarna. Själv köper jag inte böcker, men jag lyfter gärna fram några favoriter från årets rea ändå (skönlitteratur):

Ragdes mysiga böcker om Torunn (Berlinerpopplarna m.fl.) säljs i en samlingsvolym. Den sista boken i serien tycker jag nästan att man kan hoppa över att läsa(!), men de övriga är härliga bladvändare! Jag ser fram emot att läsa mer av samma författare.

En annan samlinsvolym är en pocketutgåva med alla Sandels böcker om Alberte. Jag har tjatat om dem sedan jag själv läste dem för någon/några månader sedan, men de är verkligen bra och väl värda att läsas! Klassiker!

För den som vill läsa en riktigt bra deckare/skräckis finns Nattfåk på rea (inbunden). En av mina favoriter från förra året! Och jag brukar inte ens läsa deckare…

En annan bra bok, som jag läste förra året, är Dödgrävarens dotter av Joyce Carol Oates. En av mina favoritförfattare!

Kom och hälsa på mig om tusen år är en av de finaste titlar jag vet. Den boken finns också på rean i år! Läsvärd!

Vidare finns Majgull Axelssons Is och vatten, vatten och is på rea. Väldigt berörande!

En lättsam ljudbok, med korta, fristående berättelser är Lagens långa näsa, som passar perfekt för den som inte hinner lyssna så långa stunder. Fint uppläst av Hasse Alfredson själv!

Motljus är Annika Thors vuxenboksdebut. Missa inte den! Det är en bok som fortfarande lever kvar i minnet hos mig. Riktigt bra!


Kommentarer

3 svar till ”Tips inför rean!”

  1. Vad det gäller sista delen av Berlinerpopplarna så kan jag bara hålla med. Förstår faktiskt inte alls den vändning som Ragde gör där och det förtar faktiskt en hel del av känslan som de två första böckerna förmedlat.

  2. Bra val! 🙂

  3. Det blir nog samlingsutgåvan med Berlinerpopplarna och dom andra böckerna 🙂

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.