Bytt är bytt

I söndags hade vi en specialbokträff med Picket & pocket. Till skillnad mot vanliga träffar så hade vi ingen speciell bokcirkelbok (många var bortresta, så vi sparar bokcirklandet till höstens träffar), utan var och en berättade om böcker vi läst nyligt. Det blev en bra blandning, för själv hade jag med mig den humoristiska relationsboken Sju jävligt långa dagar, medan andra hade klassikern Jane Eyre, ungdomsboken No och jag och biografin Jag är Zlatan. Helt olika böcker alltså! Jag är sugen på att läsa alla tre…

Vi hade också ett pocketbyte. Jag är inte så bra på att samla på mig pocket, för jag lånar det mesta eller får recensionsexemplar (de är sällan pocket) och det jag har läst brukar jag ofta lämna hos mina föräldrar. Men jag hade åtminstone Is och vatten, vatten och is och Gösta Berlings saga med mig till potten… Kom hem med en ljudbok(!) samt dessa två pocketböcker:

Det ska bli himla skoj att läsa en bok av en kinesisk författare och så tror jag verkligen att Flickan med de röda skorna är gripande och bra… Vad gäller ljudboken så ser jag fram emot den med, men både Josefin och Hundöra har gett upp den för att uppläsningen tydligen inte är så bra… 😉


Kommentarer

5 svar till ”Bytt är bytt”

  1. […] var jag på bokcirkelträff med Picket & pocket. Vi hade en liten specialträff i somras, då var och en pratade om någon av sommarens lästa böcker, men förutom denna så var det […]

  2. Var tvungen att kolla upp mer om den kinesiska författaren. Hon bor tydligen numera i London.

    1. Aha. Jag vet just inget om författaren, men det ska bli spännande att läsa boken. 🙂

  3. Ska bli kul att höra din åsikt om uppläsaren! Jag är jättepetig med hur de låter, det måste låta ”rätt” för boken. Och den här – för släpig. Men smaken är ju olika osm tur är 🙂

    1. Jag började lyssna idag och jag förstår varför ni har gett upp. 😉 Det låter ganska ansträngt och flyter liksom inte. Men jag tänker inte ge mig ännu. 😉

      Bra uppläsare är superviktigt. Morgan Alling är min favorit..

Kommentera & diskutera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.